Türkiye Kaliteli Regen Çıkarma Yaması - FM21


fm 2021 türkiye kaliteli regen çıkarma yaması

Türkiye'den daha kaliteli Türk regen (oyun tarafından oluşturulmuş) oyuncular çıkmasını sağlayabilir, böylece Brezilya ve Arjantin'de genç yetenek arama derdinden kurtulabilirsiniz. Türkiye'nin genç oyuncu potansiyeli en yükseğe çıkartılmıştır. İyi oyuncuların çıkması sadece takımların alt yapı kalitelerine bağlı hale gelmiştir.

Altyapı Antrenörlüğü ve tesis kalitesi "Harika, Süper, Mükemmel" olanlardan Arjantin, Brezilya gibi yüksek kaliteli, yaklaşık 190, 200 potansiyel puanına yakın oyuncular çıkma ihtimali arttırılmıştır.


Ayrıca Ülkelerde regen çıkış tarihleri hakkında bilgi sahibi değilseniz yukarıdaki bağlantıya tıklayarak regen çıkış tarihleri ve hangi kulüplerin regen kalitesinin yüksek olduğunu görebilirsiniz.

OYUN İÇİ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

fm 2021 türkiye kaliteli regen yetiştirme

fm 2021 türkiye kaliteli regen çıkarma

fm 2021 türkiye kaliteli regen üretme



Kurulum
  1. Yukarıdaki bağlantıdan indirdiğiniz içeriği "Belgerlerim/Sport İnteractive/Football Manager 2021/editor data" içerisine çıkartın, yada Steam bağlantısına tıklayarak "Abone Ol" seçeneğinde indirebilirsiniz.
  2. Oyuna girin ve yeni kariyer oluşturun, sağ üstte bulunan veri tabanından dosyanın seçili olduğundan emin olup kariyer oluşturun.
  3. İyi oyunlar..

3 Yorumlar

  1. Hocam FM20 içinde oluyormu

    YanıtlaSil
  2. Hocam ben yamayı etkinleştirip kariyer oluşturdum fakat 3. sezonumu oynuyorum ve bir değişiklik olmadı sebebi ne olabilir ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski