Türkiye Oyuncu Değerlerini Yükseltme Yaması - FM21


fm 2021 türkiye oyuncu değeri yükseltme

Football Manager 2021 Türkiye Ligi Oyuncuların Değerlerini Yükseltme Yaması İndir

Birçoğunuz fark etmişsinizdir, Türkiye'de bir ligde oynarken elinizdeki oyuncunun değeri X ise, büyük bir lige gittiğinde biranda artar, bazen 2-3 katına çıkar. Bu da Türkiye'de oynama zevkini bitiren bir şey. Bu öğeye abone olarak, Türk liglerinde oynayan oyuncuların değerleri (yeni çıkacak oyuncular dahil), Portekiz liglerindekilerle eşitlenmiştir.191-200 mevcut yetenek oyuncuların değeri 48milyon € civarı olur.

Bazı oyuncuların başlangıç değerleri sabit, bazılarının ki ise eskisinden biraz düşük olabilir. Zamanla değerlerindeki artış yama öncesine göre yüksek olacaktır.

Oyun içi Ekran Görüntüsü

fm 2021 türkiye ligi oyuncu değerleri

Kurulum
  1. Yukarıdaki bağlantıdan indirdiğiniz içeriği "Belgerlerim/Sport İnteractive/Football Manager 2021/editor data" içerisine çıkartın, yada Steam bağlantısına tıklayarak "Abone Ol" seçeneğinde indirebilirsiniz.
  2. Oyuna girin ve yeni kariyer oluşturun, veri tabanının da "Türkiye Oyuncu Değeri" seçeneğinin seçili olduğundan emin olup kariyer oluşturun.
  3. İyi oyunlar..


3 Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Malesef yama editör dosyaları sadece mevcut oyun sürümüyle çalışır. Grafik dosyalarını(logo, forma..) farklı sürümlerde kullanabilirsiniz.

      Sil
  2. Merhaba. Bu değişiklikleri pre-game editörde hangi sekmeden yapıyorsunuz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski