Red Bull London Yaması İndir - FM21

 

fm21 redbull london yaması indir

Günümüzde Red Bull takımlarının proje takımı olmasından dolayı oldukça rağbet gören bir yama çalışması. Bu seferki projemiz İngiltere'de Sky Bet One'da bir Red Bull projesi oluşturmak. Red Bull vizyonunu İngiltere'de de sürdürmek sizin elinizde olacak. Altyapı tesisleriniz bağlantılarınız hepsi Red Bull takımlarıyla ilişkilendirilmiş durumda ve pilot kulüpsünüz.



Takım Logosu
fm21 rb london logo

Takımın Formaları
fm21 rb london kits

Oyun İçi Ekran Görüntüsü

fm21 rb london yaması indir

fm21 rb london yaması indir

fm21 rb london yaması indir

Redbull London takımının logo ve forma paketleri indirme linkinin içerisindedir.

Logo kurulumu için; "RB LONDON LOGO" klasörünün içindekileri "Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2021/graphics/logos" içerisine atın.

Forma kurulumu için; "RB LONDON FORMA" klasörünün içindekileri
"Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2021/graphics/kits" içerisine atın.

Eğer logos ve kits klasörleriniz yoksa kendiniz oluşturabilirsiniz. Logo ve formaları aktif etmek için daha sonra oyuna girin Tercihler kısmından sol altta bulunan "Sıfırla" tıklayın "Geçici dosyaları temizle" dedikten sonra temayı yeniden yükleye basın ve kurulum tamamlansın.

Yama kurulumu için ise; indirdiğiniz rar dosyasının içerisindeki "RB LONDON.fmf" dosyasını "Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2021/editor data" içerisine atın ve daha sonra oyuna girip yeni kariyer oluşturun. sağ üstteki veritabanı seçeneğinden indirdiğin yamanın seçili olduğunu kontrol ettikten sonra kurulumu başlatın.
İyi oyunlar.

(Yama sadece Football Manager 2021'de çalışmaktadır.)

Yama Yapımcısı: LewisB

3 Yorumlar

  1. fm21 redbull yaması indir, fm21 ingiltere de redbull takımını yönetmek

    YanıtlaSil
  2. forma ve logolar olmuyor bir türlü. İlk defa yapmıyorum mod, oldukça bilgiliyim bu konularda. Adımları doğru uyguluyorum ama nafile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tercihlerden geçici dosyaları temizleyin veya temayı değiştirin ki değişiklikler uygulansın. Eğer adımları doğru uygulamışsanız gözükmesi gerekir

      Sil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski