FM22 Bosman Kuralı

 

fm22 bosman kuralı

Football Manager 2022 Bosman Kuralı Yaması İndir. Sözleşmesinin Bitmesine 6 ay kala oyuncular ile sözleşme imzalayın.

Türkiye liglerinde geçerli olmak üzere sözleşmesinin bitimine 6 ay yani 180 gün kalan oyuncular için ön protokol sözleşmesi imzalamanızı sağlayacak bir eklentidir kendisi. Hem yerli hem de yabancı oyuncular içinde geçerlidir. Eğer farklı bir eklenti kullanıyorsanız yada benzer eklentiler çakışıyorsa yama çalışmayabilir bu durumda diğer eklentileri silmeniz yada kapatmanız gerekmektedir. Kurulum ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorsanız lütfen aşağıda bulunan talimatları okuyun yeterli gelmez ise yama kurulum rehberimize tıklayarak gereken adımları izleyin. Bu ve benzeri eklentiler için bizlere discord sunucumuzdan ulaşabilir istek ve taleplerinizi iletebilirsiniz.

Oyun içi Görüntü




Kurulum
  1. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak eklentiyi indirin.
  2. Eklentiyi "Sport İnteractive/Football Manager 2022/editor data" içerisinde atın ve oyuna girin, yeni kariyer oluşturun.
  3. Kariyer kurulum ekranının sağ üstünde bulunan veri tabanı sekmesinde indirdiğiniz eklentinin seçili olduğundan emin olun ve kurulumu başlatın.(Not: Eğer ünlem işareti çıkıyor ve kurulum başlamıyorsa muhtemelen birbiriyle çakışan veritabanlarını kurmaya çalıştığınız içindir. Bunun için "Tümünü kaldır" a basıp Bosman Kuralı 2022'yi seçip oyunu başlatın)


Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz (0)

Daha yeni Daha eski