FM23 Bosman Kuralı Yaması


fm23 bosman kuralı indir

 Bir çok Football Manager oyuncusunun sevdiği bir diğer eklenti olan Bosman Kuralını sizler için uyarladık. Türk oyuncuların sözleşmesi süreleri bitmesine 6 ay (180) gün kala sözleşme görüşmesi artık yapabileceksiniz. Hatırlatmak da fayda görüyorum bu eklenti Yabancı Kuralı eklentisinin üzerine yapılmıştır, yani farklı bir yabancı kuralı yaması kullanıyorsanız bunu kullanamazsınız.





Kurulum


Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayarak manuel indirme yapabilir yada "Steam Atölye" linkine tıklayarak yama içeriğini direkt atölyeden abone olarak indirebilirsiniz. Ayrıca bütün yamaları Discord sunucumuzda paylaşıyoruz oraya da katılıp bize soru sorabilirsiniz, keyifli oyunlar. 

Dosyayı indirin ve Oyunu yükledikten sonra otomatik oluşturulan "Sports Interactive" klasörüne girerek "editor data" içerisinde indirdiğiniz dosyayı atın. Eğer "editor data" dosyası yok ise kendiniz bu isimde bir klasör oluşturup atabilirsiniz. En çok karşılaşılan sorunlardan biri; Genel olarak yamaları


Windows için C:\Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2023\editor data
Mac için Users\Library\Application Support\Sports Interactive\Football Manager 2023\editor data


bu uzantılarda bulabilirsiniz ama bazı işletim sistemlerinde bu değişebilir alternatif olarak bu uzantılara da bakmanızı öneririm

C:\Users\Public\Document
C:\Users\OneDrive\Documents
C:\Users\Public\Public Documents


Oyun içerisinde Tercihler kısmına girerek bu Hedef Klasörün yerini de değiştirebilirsiniz. Dikkat bu işlemi yapmadan önce mevcut kariyerlerini zarar görebilir bunu için yedek alın.


Yaşayabileceğiniz sorunlar ile ilgili soru sormak isterseniz discord adresimize gelip sorabilirsiniz, hepinize keyifli kariyerler. Yeni kariyer açarken sizde bu ekran görünmüyor ise yama dosyasını yanlış yere atmışsınız demektir yada farkı bir klasörde mevcut olabilir bunlara dikkat edin.


Yeni kariyer açarken sizde bu ekran görünmüyor ise yama dosyasını yanlış yere atmışsınız demektir yada farkı bir klasörde mevcut olabilir bunlara dikkat edin.

Football Manager 23.3 güncellemesiyle uyumludur.



Desteğinizle büyüyoruz.. Bizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ederek destek olabilirsiniz.
Twitter | Instagram | Discord



6 Yorumlar

  1. Oyunu çok bilmiyorum, ama zaten türk oyuncularda da bosman olması gerekmiyor mu? Neden yama gerekiyor?

    YanıtlaSil
  2. 23.4 güncellemesi ne zaman gelir

    YanıtlaSil
  3. 23.4 uyumlu şekilde güncellenmiştir

    YanıtlaSil
  4. Yamayı kurunca yabancı sınırı da mı kalkıyor

    YanıtlaSil
  5. NOLUR güncelleyin 23.4

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski