Brexit ve Çalışma İzni Kuralları Kaldırma (FM23)

 

fm23 brexit ve çalışma izni kurallarını kaldırma


İngiltere liginde transfer yaparken bir çoğumuzun yaşadığı sıkıntılardan biri de çalışma kuralları. Bazen çok yetenekli olduğunu düşündüğünüz bir oyuncu almak istediğinizde bu kurallar yüz yüze gelince oyuncuların haliyle biraz morali bozuluyordu. Football Manager 2023 oyunu itibariyle artık İngiliz kulüplerindeki kariyerlerinizde hiç bir kısıtlama ve çalışma izni kurallarına tabi olmadan dilediğinizce transfer yapabileceksiniz. Nasıl mı?

Öncesi


Sonrası




Not: İngiltere'nin kadro seçim kuralları vs. diğer kurallarına dokunulmamıştır sadece Brexit ve bağlı çalışma izni kısıtlamaları kaldırılmıştır, saygılar.

Football Manager 23.3 güncellemesiyle uyumludur.

Kurulum

  1. Öncelikle aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayıp gerekli dosyayı indirin.
  2. Daha sonra Belgelerim/Sports Interactive/Football Manager 2023/editor data klasörüne indirdiğiniz dosyayı atın. (Eğer editor data klasörü yok ise kendiniz oluşturabilirsiniz.)
  3. Daha sonra oyuna girin ve Yeni Kariyer Oluşturun. Gelişmiş Kurulum ekranında sağ üstte veri tabanı sekmesinde yamanın seçili olduğundan emin olun ve kurulumu tamamlayın. (Eğer sizde bu ekran gözükmüyorsa dosyayı yanlış yere atmışsınızdır.)

Desteğinizle büyüyoruz.. Bizi sosyal medya hesaplarınızdan takip ederek destek olabilirsiniz.
Twitter | Instagram | Discord

3 Yorumlar

  1. 23.4 güncellemesi için uygun değil güncelleme şansınız var mıdır?

    YanıtlaSil
  2. 23.4 versiyonunu ne zaman yayınlarsınız?

    YanıtlaSil
  3. 23.4 versiyonu için gelecek mi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bir Yorum Yaz

Daha yeni Daha eski